Partner

Partner

ÄR DU EN PASSIONERAD FIKA ENTREPRENÖR, MEN SAKNAR HELA INVESTERINGEN?

VI ORDNAR DET, PARTNER?

Se hit alla seriösa fika entreprenörer: nu har du chansen att bli vår partner och driva en egen chokladfika verksamhet utan att betala för själva investeringen! Den står vi 100% för.

Vi på Choco Mania älskar teamwork och positiv energi!

Man kan undra varför vi söker en partner? Vi vill enbart expandera med dig som är minst lika passionerad som oss och brinner för kaffe, choklad, service och har rätt karaktär. Upplevelsen på Choco Mania handlar ju om att leverera glädje: inom teamet och till gästerna. Detta kan vi endast göra om vi delar med oss pajen.

Verksamheten kommer vi att designa, bekosta, bygga och inreda – du står för endast 250’000kr i inträdesavgift. Du blir då vår partner i 30% av vinsterna & naturligtvis får fastlön.

Ett spännande och ansvarsfullt jobb väntar för den seriösa och drivne entreprenören.

VÅRA KRAV

Vi söker en seriös tjej eller kille med högenergi och ett urstarkt fokus på att ge service i världsklass, och är snabb på tårna.

Du är en passionerad ledare som älskar att arbeta med människor.

Du skall vara organsierad i dina tankar och håller rent, samt är en duktig problemlösare.

Vi kräver att du behärskar väldigt god kommunikationsförmåga samt brinner för att leverera resultat. Vi kommer att träna dig i alla aspekter inom Choco Mania verksamheten men du bör ha erfarenhet från tidigare eller pågående café arbete.

Du måste kunna göra skönaste och riktigt goda espressodrycker (cappuccino, latte, etc) samt ha bevisad erfarenhet från öppningsrutiner & stängningsrutiner från caféverksamhet, resten lär vi ut till dig.

Du har möjligheten att arbeta längre timmar för att säkerställa driften av din verksamhet: göra alla råvarubeställningar, schemaläggning samt arbeta med uppsatta mål.

DITT ANSVAR

Du kommer ansvara för den dagliga drift, försäljningen och teamet. Du kommer (med vår hjälp) bygga ett eget team.

Du skall vara beredd att gå extra långt vad gäller drift och service och arbete med driften i en caféverksamhet.

För oss är det väldigt viktigt att erbjuda ”first-class” service så att gästerna känner sig välkomna och får en perfekt upplevelse, vid varje besök. Varför? Jo, för choklad kan direkt översättas till en ren glädje känlsa.

Det är viktigt att kunna arbeta med teamet i det stora men samtidigt kunna fokusera på detaljer.

NÄSTA STEG

Skicka en video (spela in den på din mobiltelefon, ett par minuter lång) där du presenterar dig, berättar om dig, din bakgrund och erfarenheter samt varför just du skall bli vår partner och varför just arbeta med Choco Mania. Glöm inte att nämna alla dina bevisade erfarenheter inom cafévärlden.

Mejla sedan videon till partner@chocomania.se med ämnet ”Er partner – STAD”, där STAD ersätts med namnet på staden som passar dig.

Mycket kärlek,

Choco Mania Team