Hem

Choco Mania

sveriges första choklad café

Vår Story

Choco Mania är ett svenskt fikakoncept som erbjuder en unik upplevelse baserad på egna våfflor, crêpes, choklad, gelato glass och shakes. Vi erbjuder oemotståndlig fika som står ut från mängden, med hög fokus på kvalité, smak, design och service. Naturligtvis erbjuds även klassisk fika för den som önskar. För den som söker nyttigare fika erbjuder Choco Mania frukter doppade i belgisk choklad som gluten fri och vegan alternativ fika.
Vårt mål är att göra fikautbudet roligare. Vissa kan tycka att dagens cafeer har för lite variation i menyn – något vi har ritat om helt.
Vi är stolta att erbjuda Stockholms och kanske världens godaste våfflor gjorda på ett 200-årigt hemligt recept och med en unik design. Hos Choco Mania kan man njuta av super goda och annorlunda choklad desserter, allt görs med riktig Belgisk choklad. Vad mer? Jo vi gör även freak-shakes, galet gott!
Vi finns på Mall och Scandinavia, i Stockholm och planerar expandera över hela landet så alla kan njuta av denna unika fikaupplevelse. Varmt välkommen.

OM OSS

Fika 2

Fika 2.0

 

 

fondue chokladfondue våfflor chocolate visit stockholm brunch chocomania godaste bästa riktig choklad smält

Menyn

Söker du något gott och annorlunda? Kom gärna förbi och njut av en lyxig fikaupplevelse. Vad sägs om hemgjorda våfflor med glass, jordgubbar och smält belgiskchoklad. Alla våfflor är dessutom gjorda på 100% naturliga ingredienser utan tillsatser.
Är du hungrig? Vi erbjuder matiga crêpes samt vegetariska alternativ.
Slutligen lägger vi fokus kaffet som kommer från 100% ekologiska bönor. Det vi ogillar är att fika på ett ställe där kaffet inte smakar gott! Därför har vi valt högkvalitets bönor och är stolta över smaken på alla våra kaffe dryck.

Läs hela menyn här

Fair trade coffee

Fair Trade Coffee

upplevelsen

Vi på Choco Mania vill att ni som gäster skall stor trivas hos oss. Vårt mål är en alltid nöjd kund, där vi som personal säkerställer att era behov tillgodoses, så ni får en minnesvärd upplevelse – varje besök.
Kontakta oss om du har frågor, kommentarer eller förslag – vi blir glada att höra ifrån er.
.